Bra och billig e cigg för att sluta röka

Kan du verkligen sluta röka med en bra och billig e cigg?

Att sluta röka med en bra och billig e cigg är väldigt lätt, och är bokstavligen en process att avvänja dig bort från nikotinberoende. Genom att bekämpa den fysiska missbruk av nikotinmissbruk på samma gång. Det ger inte mycket mening just nu, men det kommer om fem minuter att lova dig.

När du först får din elektroniska cigarett. Från det allra första ögonblicket kollar du ögonen på det på webbplatsen och bestämmer dig för att lägga till -korgen. Du vill gå till den allra starkaste nivån av nikotinstyrka som du kan få händerna på på. Detta är ett tillvägagångssätt som är ganska smart att ta. För det mesta eftersom du uppskattar för mycket nikotin mycket mer än inte tillräckligt … lita på mig!

Bekväm? Ta nästa steg …

När du en gång har använt e-cigaretten. Och du tror att du har fått dig tillräckligt bekväm för att använda den ordentligt. Bör du överväga att släppa ner en nikotinnivå. Det är en skrämmande tanke. Och jag säger inte att du inte kommer märka skillnaden eftersom du förmodligen kommer det. Men det är ett litet pris att betala. Tänk dig att byta märke av cigaretter, eller gå för en lätt ”lättare” tobak, och du får den rätta tanken. Precis som de förändringar i dina rökvanor du gjort tidigare. Kommer du och din kropp snart att vänja sig vid det. Det är bara en tidsfråga.

Välj en dessa e-cigg köpte vi från Vape.se när du bestämt att du ska sluta röka.

Jag fastnade

Bara med höga nivåer i en månad eller så innan jag bestämde mig för att byta till nästa lättaste nikotinstyrka. Och jag föreslår att du gör det när du känner dig bekväm. Om du försöker vänja sig till en lägre nikotinnivå medan du använder en elektronisk cigarett. Kan du inte helt hänga på, du kommer att hitta dig själv att bli upprörd. Om det tar ett par månader att slå sig ner och hänga på saker, så var det. Skulle du inte hellre ta din tid, göra saker ordentligt än att rusa in. Försöka komma till slutpunkten för tidigt och misslyckas eftersom du inte visade lite tålamod?

Hur som helst, den punkt jag försöker göra är när du känner att du kan göra det. Beställer nya bläckpatroner eller vätskor, men istället för att gå för höghållfasta grejer. Välj att beställa en lägre styrka istället, till exempel medium.

Med hänsyn till olika e-juice styrkor …
Elektronisk cigarett, vissa e-cigarett företag kommer att ha styrkor tillgängliga över andra. Så om du vill göra det i mer, något mindre stadier. Gärna gå till en som Vape.se som erbjuder ett brett utbud av styrkor. Swedish Crush är ett annat bra e-juice företag att välja också. Och de har den högsta styrkan vätskor och patroner vi hittills har stött på.

När du beställer mediet vätska, använd det för ett par månader igen. Första gången jag slutade röka med e-cigaretter, denna andra fas; medelfasen, varade mig en månad innan jag bestämde mig för att gå in på patronens lägre styrka. För att vara ärlig tror jag att det var för snabbt, åtminstone åt mig. Jag skulle ge det ett par månader på medellånga saker innan du går ner till de låga styrkorna. Minst 8/9 veckor ändå.