Den elektroniska cigaretten: hälsofarlig ?

Dr. Vapesson förklarar att det är bränningen av en cigarett som ligger till grund för produktionen av hundra cancerframkallande komponenter. Det är dock viktigt att nämna det, när vaping med en elektronisk cigarett produceras inga giftiga ämnen, enligt henne.
Är E-vätskor farliga för hälsan ?

Sammansättningen av dessa e-cigg köpte vi från Vape.se E-vätskor är inte hälsofarlig, åtminstone om man är nöjd att använda den från sin primära funktion: vaping. Detta beror på att de består av : propylenglykol eller glycerol som är en produkt av kemosyntes. Denna viskösa vätska förångas mellan 60 och 100 ° C, och den avlägsnas av njurarna. De återstående komponenterna är: vatten, 4,5% etylalkohol, organiska syror och smaker. Deras intag kan dock vara mycket giftigt, men denna typ av fara anges vanligtvis på förpackningarna. På samma sätt bör kontakt med vätskan vara försiktig på grund av risken för hud, ögon eller slemhinnor när man använder ecigg, e-cigg, e cigg och e-cig.

Kort sagt, E-vätskor är inte masker eller smaker som du kan lägga till i dina kakor. Man bör inte lita på den lätthet som du kan behöva köpa några eftersom bakom det finns ett stort arbete hos forskare och forskare, så att du kan leva en trevlig upplevelse med din elektroniska cigarett.
Är e-cigaretten en anti-rökning lösning ?

E-cigaretten från Aspire, Eleaf, GeekVape, Innokin, Joytech, Lost Vape, MLife, Peoplesmoker, Sigelei, Smok, Suorin, Uwell, Vaporesso, Voopoo och Wismec kan vara ett verktyg för att hjälpa till med uttag; med stöd av en tobaksspecialist har du bättre chans att uppnå ditt mål. Således är vaping renormaliseringen av rökning. Vaper och hans entourage är mindre utsatta för riskerna med att drabbas av sjukdomar och problem relaterade till röktoxicitet. Men vi har ännu inte efterhand att veta risken för flytande elektronisk cigarett.

Dessutom är rökt nikotin känt för sina akuta kardiovaskulära effekter, det är en promotor av tumörer och det kan inducera neurodegenerationer hos unga människor.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.