Sexdockan.com Sveriges största butik

För dig som inte vet vad det är för något, så kommer det en hel guide här. Det är en butik som säljer sexdockor, alltså precis vad du troligen gissa på. De har över 300 olika modeller av dockor, och du kan också sätta ihop din helt egna sexdocka online.

De som gjorde att jag fastnade för dem var leveranstiden, och den var sjukt snabb kan jag bara säga. Sexdockan.com som jag beställde ifrån kom på ca 3 dagar då en det att jag beställde den, och de måste ändå anses som väldigt snabbt.

Detta också med tanke på att det var svenska Post Nord dom leverera den till mig, och utan några skador.

Varför då Sveriges bästa butik för sexdockor?

Att det finns många butiker att välja bland, råder det nog inga tvivel om. Detta är trots allt en marknad som omsätter miljarder varje år, och det blir vara mer och mer för vart år som går.

När jag började kolla efter sexdockor så fanns det väldigt få butiker som sålde dem, och idag kan du nästan köpa dem på IKEA. Det har alltså blivit en produkt för allt och alla, och inte bara de rika.

Så mycket kostade min sexdocka

Jag valde att köpa en sexdocka som var bland de bästa, och naturligtvis kosta den också som en av de värsta. Min docka landa på nästan 20.000 kr, inklusive frakt och alla avgifter.

Var det värt det då, absolut måste jag säga.