Vegetarisk Reptil Rekommendation # 3: Vattenlevande Sköldpadda

En sköldpadda är ganska mycket en sköldpadda som bor i vattnet, så namnet “vattenlevande sköldpadda” här är lite överflödig men det hjälper till att göra en skillnad mellan livsmiljöer.

Ungefär som deras landlubbing kusiner äter sköldpaddan en till stor del växtbaserad diet. De flesta sköldpaddor är dock allätare med ett mycket högre behov av protein när de är unga reptiler.

När de blir äldre behöver de betydligt mindre protein för Här på snorbilligt kan du köpa reptiltillbehör. Naturligtvis är arbetet runt för detta att anta en mogen sköldpadda som inte har så höga proteinbehov.

Han kommer fortfarande att behöva matas röda maskar, jord maskar och syrsor men. Dessa kan köpas frystorkade och matas på samma sätt som alla torkade pellets eller kosttillskott som ges till dem på land.

Fakta: du vet förmodligen redan att sköldpaddor simmar och reptiler inte… men kan du namnge någon av de andra 4 nyckelskillnaderna mellan de två? Skillnaderna kan överraska dig…

En typ av Här på snorbilligt kan du köpa reptiltillbehör som äter en reducerad proteindiet som det åldras är den målade sköldpaddan. Dessa sköldpaddor är kända för sina ljusa färger och lätt natur.

De blir inte så stora och är ofta det första valet för en sköldpadda med nya sköldpaddsägare. De lever för att vara cirka 25 till 30 år gammal och kommer att behöva cirka 30 procent protein efter att de når mognad.