IQOS 3, vad är det?

IQOS 3 är den senaste av modeller från tobaksjättarna Philip Morris, och är i formen väldigt lik någon iPod eller apple produkt. Man har naturligtvis valt att få denna tobaksprodukt att se så oskyldig ut som möjligt, men det är en tobaksprodukt som du drar ner i dina känsliga lungor.

Vi har varit inne och läst mer om IQOS återförsäljare i Sverige på en annan hemsida, och fick där veta att man endast kan köpa IQOS på vissa utvalda platser. Men Philip Morris har också valt att börja sälja både sina heets och andra heat not burn produkter på sin egna hemsida.

Så fungerar heets

Detta är den produkten som du stoppar ner i din IQOS, som värms upp till cirka 350 grader. När känslan lyser på din IQOS är den redo att användas, och du kan nu dra ett stort bloss av nikotin som injekseras rakt in i lungorna.

Heets kan du köpa både i löspack, men även i stora limpor precis som du kan göra med vanliga cigaretter. Dem finns mig veterligen i 3 olika smaker att köpa i Sverige idag, och finns på de flesta bensinmackarna som också säljer cigaretter till rökare.

Är det lagligt med IQOS i Sverige

Eftersom att IQOS är precis som andra cigarett företag godkänt för bruk i Sverige, får du alltså röka dem i Sverige. Dock gäller naturligtvis samma regler som för cigaretter, att du inte får röka dem på krogar och restauranger.